Jak si užít Vánoce bez stresu, že si nemůžu dát kousek cukroví aniž bych přibrala? Jak se i přes Vánoce udržet FIT. O tom si řekne Hanka s Janou v dnešní podcastu a doporučí i výborné recepty.
Jako člen máte přístup k odkazu na všechny podcasty, který si můžete vložit do své oblíbené čtečky, nebo je sledovat zde na webu. Neplacené podcasty jsou k dispozici na Spotify.
Jak si užít Vánoce bez stresu, že si nemůžu dát kousek cukroví aniž bych přibrala? Jak se i přes Vánoce udržet FIT. O tom si řekne Hanka s Janou v dnešní podcastu a doporučí i výborné recepty.
Že může být laktózová intolerance někdy pořádný stres, to si povíme v tomto podcastu. Jak si uspořádat čas, tak abyste se stravovali správně a byli fyzicky i psychicky v pohodě?
Tentokrát se Hana s Janou věnují mikrobiomu s ohledem na imunitní systém. Jak podpořit svůj mikrobiom v období pandemie? Proč je důležité přijímat prebiotika a probiotika? Jak souvisí náš mikrobiom s psychickým stavem? Pojďte aktivně pečovat o svá střeva a imunitu a začněte hned dnes!
Máte-li chuť na sladké, možná vás nehoní pouze mlsná, ale možná máte typ mykózy - tzv. candidu albicans. Jak si nechat otestovat přítomnost kvasinek a jak se stravovat? To vše a mnohem více vám poví nutriční poradkyně Hana Lang.
Přichází období zimy, tedy čas, kdy je potřeba doplňovat vitamin D. Proč je tento vitamin tak podstatný a v čem nám může zkvalitnit život? Kdo je rizikovou skupinou a jaká onemocnění jeho nedostatek podněcuje? Jakým způsobem vitamin D doplňovat? Proč zejména česká populace by ho měla doplňovat?
Co je to mikrobiom a jak se vyvíjí v průběhu života? Jak o mikrobiom musíme pečovat a jakou úlohu hraje pro naši imunitu? Co je to symbióza mikrobiomu? To vše a mnohem více se dozvíte v tomto podcastu, rozhovoru mezi autorkou knihy Jím-Nejím Janou Pechmanovou a nutriční poradkyní Hanou Lang.
Co je to kasein a jaký je rozdíl mezi kaseinem a syrovátkovou bílkovinou? Kde tyto složky nalezneme? Jakým potravinám se vyhnout, máme-li alergii a nebo zvýšenou citlivost na jednu z těchto složek?
O rolfterapii jako měkké technice, která napravuje pohybový aparát, uvolňuje fascie, změkčuje jizvy a dostává tělo do roviny zohledňující gravitační sílu země. Rozhovor s místopředsedou České asociace strukturální integrace a majitelem studia Tensegrity. Rozhovor doplňuje praktická ukázka techniky.
Co vedlo Janu Pechmanovou k tomu, aby napsala kuchařku, která se stala oblíbenou knihou v mnoha domácnostech? Jak řešit problém laktózové intolerance a jaké potraviny zvolit? Jak laktózová intolerance ovlivňuje náš život a jak najít způsob, abychom s ní mohli žít.
Tereza pro vás připravila dohromady 20 videí Body Formingu věnovaných všem partiím těla. Dva měsíce pořádné novoroční výzvy. Tak pojďte do toho, vytvarujte svou postavu a buďte FIT s WELL YOU!