Hana výživa
Jana Pechmanová & Hana Lang - stresový management v kuchyni
Datum
  • 10. prosince 2020
Autor článku
Hodnocení článku

Že může být laktózová intolerance někdy pořádný stres, to si povíme v tomto podcastu. Jak si uspořádat čas, tak abyste se stravovali správně a byli fyzicky i psychicky v pohodě?


Komentáře k článku

Váš komentář

Příbuzné články

výživa Hana
JANA PECHMANOVÁ & HANA LANG - MIKROBIOM

JANA PECHMANOVÁ & HANA LANG - MIKROBIOM

Co je to mikrobiom a jak se vyvíjí v průběhu života? Jak o mikrobiom musíme pečovat a jakou úlohu hraje pro naši imunitu? Co je to symbióza mikrobiomu? To vše a mnohem více se dozvíte v tomto podcastu, rozhovoru mezi autorkou knihy Jím-Nejím Janou Pechmanovou a nutriční poradkyní Hanou Lang.

Více
výživa Hana
Jana Pechmanová - Motivace ke vzniku knihy Jím-Nejím

Jana Pechmanová - Motivace ke vzniku knihy Jím-Nejím

Co vedlo Janu Pechmanovou k tomu, aby napsala kuchařku, která se stala oblíbenou knihou v mnoha domácnostech? Jak řešit problém laktózové intolerance a jaké potraviny zvolit? Jak laktózová intolerance ovlivňuje náš život a jak najít způsob, abychom s ní mohli žít.

Více
výživa Hana
Jana Pechmanová - O kuchařce  Jím-Nejím (alergenní potraviny)

Jana Pechmanová - O kuchařce  Jím-Nejím (alergenní potraviny)

Jak se píše kuchařka, která dnes inspiruje mnoho lidí, kteří mají ale i nemají alergii na potraviny? Co znamená protizánětlivá strava a jaké potraviny zvolit? To se dočtete v knize Jím-Nejím, o které si zde povídáme.

Více
Well You

CORONA CHALLENGE

Well You

Tereza pro vás připravila dohromady 20 videí Body Formingu věnovaných všem partiím těla. Dva měsíce pořádné novoroční výzvy. Tak pojďte do toho, vytvarujte svou postavu a buďte FIT s WELL YOU!

 

CHCI VÝZVU