Hana výživa
Jana Pechmanová - O kuchařce  Jím-Nejím (alergenní potraviny)
Datum
  • 20. srpna 2020
Autor článku

Jak se píše kuchařka, která dnes inspiruje mnoho lidí, kteří mají ale i nemají alergii na potraviny? Co znamená protizánětlivá strava a jaké potraviny zvolit? To se dočtete v knize Jím-Nejím, o které si zde povídáme.

Well You členství

Tento článek je exkluzivní obsah pro předplatitele

Předplatit Přihlásit

Příbuzné články

výživa Hana
Jana Pechmanová - Motivace ke vzniku knihy Jím-Nejím

Jana Pechmanová - Motivace ke vzniku knihy Jím-Nejím

Co vedlo Janu Pechmanovou k tomu, aby napsala kuchařku, která se stala oblíbenou knihou v mnoha domácnostech? Jak řešit problém laktózové intolerance a jaké potraviny zvolit? Jak laktózová intolerance ovlivňuje náš život a jak najít způsob, abychom s ní mohli žít.

Více
Well You

CORONA CHALLENGE

Well You

Tereza pro vás připravila dohromady 20 videí Body Formingu věnovaných všem partiím těla. Dva měsíce pořádné novoroční výzvy. Tak pojďte do toho, vytvarujte svou postavu a buďte FIT s WELL YOU!

 

CHCI VÝZVU