Hana výživa
Jana Pechmanová - O kuchařce  Jím-Nejím (alergenní potraviny)
Datum
  • 20. srpna 2020
Autor článku

Jak se píše kuchařka, která dnes inspiruje mnoho lidí, kteří mají ale i nemají alergii na potraviny? Co znamená protizánětlivá strava a jaké potraviny zvolit? To se dočtete v knize Jím-Nejím, o které si zde povídáme.

Well You členství

Tento článek je exkluzivní obsah pro předplatitele

Předplatit Přihlásit

Příbuzné články

výživa Hana
Jana Pechmanová - Motivace ke vzniku knihy Jím-Nejím

Jana Pechmanová - Motivace ke vzniku knihy Jím-Nejím

Co vedlo Janu Pechmanovou k tomu, aby napsala kuchařku, která se stala oblíbenou knihou v mnoha domácnostech? Jak řešit problém laktózové intolerance a jaké potraviny zvolit? Jak laktózová intolerance ovlivňuje náš život a jak najít způsob, abychom s ní mohli žít.

Více
Well You

Dvouměsíční výzva s Terezou

Well You

Cvičte v době koronaviru v bezpečí domova a přijměte dvouměsíční výzvu! Každé dva týdny 5 videí na všechny partie. Buďte FIT s Well You! 

CVIČTE S NÁMI